Puppies

 

Pups worden bij ons in huis geboren en de eerste week slaap ik naast de werpkist om moeder en pups goed in de gaten te kunnen houden. Uiteraard groeien ze op in huiselijke kring, zodat ze gewend zijn aan alle dagelijkse geluiden en bewegingen, van mensen, andere dieren en huishoudelijke aparaten.

Vanaf 4 weken leeftijd mogen de toekomstige baasjes wekelijks op pupbezoek komen, om alvast een goede band met hun pupje op te bouwen. Meestal is dit op zaterdag van 14;00 to 16;00, op afspraak.

Als de pups tussen de 7 en 8 weken oud zijn wordt er gekozen. Bewust niet eerder, omdat ik het erg belangrijk vind dat het karakter van de pup ook bij de toekomstige baasjes past.

Als de pups het nest verlaten zijn ze netjes ontwormd, ingeent, gechipt door de Raad van Beheer en hebben ze een officielle FCI stamboom. Tevens geven wij een uitgebreide puppymap mee vol informatie over de pup, zijn/haar familie en adviezen m.b.t de voeding en verzorging. Een kleedje en een speeltje met nestgeur krijgt de pup ook mee.

De pups zijn voor vertrek al 2x gewassen en zijn gewend aan geborsteld te worden, zodat de pup dit inmiddels heel normaal vindt.

Let op: Wij werken met een wachtlijst. Er zijn niet zo maar pups beschikbaar.

Indien U op onze wachtlijst gezet wilt worden, nodigen wij U uit voor een persoonlijke kennismaking bij ons thuis, pas daarna zetten wij nieuwe mensen op onze wachtlijst. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat onze met zorg gefokte pups bij een goed liefdevol tehuis terecht komen.

 

 

Puppy foto’s

Leuke, lieve, schattige puppy foto’s

Informatie

Puppy Socialisatie

Puppy socialisatie is erg belangrijk, hier enkele foto’s van onze pups in hun omgeving

Wachtlijst

Momenteel is er een reu beschikbaar van 20 maand.

Voor info graag bellen; 06 11003 611.

Foto's geboorte

Foto’s van geboortes van onze puppies.